Creatieve ketenregisseur

Maximale waarde creëren uit kunststofafval

Door de verdere groei van de wereldbevolking groeit de vraag naar kunststofproducten structureel waardoor er een toenemende schaarste aan fossiele grondstoffen zal ontstaan.

Op basis hiervan zal de vraag naar gerecyclede grondstoffen de komende tijd sterk toenemen. VITA Plastics speelt in op deze ontwikkeling. Wij hebben een circulair concept ontwikkeld waarbij onze jarenlange kennis, ervaring en creativiteit centraal staan. VITA Plastics is hierdoor in staat om maximale waarde uit kunststofafval te creëren en zo een bijdrage te leveren aan de circulaire economie.

Breed netwerk

Een breed netwerk van leveranciers voorziet VITA Plastics van post-consumer en postindustrieel kunststofafval dat in eigen beheer wordt gerecycled naar standaard of klantspecifieke grondstoffen. Deze grondstoffen worden enerzijds geleverd aan de kunststofverwerkende industrie en anderzijds ingezet in eigen eindproducten.

VITA Plastics is een betrouwbare leverancier van maalgoed, regranulaat en compounds en draagt bij aan een duurzame samenleving waarbij de ecologische en economische motieven te allen tijde centraal staan.

Wilt u een maximale waarde uit kunststof creëren?

Contact opnemen