Over Vita Plastics

Vita Plastics, creëert als “ketenregisseur” maximale waarde uit kunststof afval. Als creatieve “ketenregisseur” is Vita plastics in staat om alle aspecten van kunststofrecycling samen te brengen.

Met onze jarenlange ervaring in de kunststofrecycling heeft Vita plastics een visie ontwikkeld die is gebaseerd op de principes van de circulaire economie.

Een breed netwerk van leveranciers voorziet Vita Plastics van kunststofafval dat in samenwerking met onze partners worden gerecycled naar door onszelf ontwikkelde en op specificatie gemaakte grondstoffen. Deze grondstoffen worden enerzijds ingezet om in eigen beheer eindproducten te fabriceren en anderzijds afgezet naar de kunststofverwerkende industrie. Vita Plastics is gespecialiseerd in HDPE, LDPE, PP en PS en levert deze soorten in maalgoed, regranulaat en klant specifieke compounds.

Een optimaal economisch en ecologisch resultaat is alleen te realiseren als er door alle partijen in de waardeketen wordt samengewerkt. De rol van Vita Plastics als “ketenregisseur” is daarbij facilitair, uniek en van buitengewone waarde. Onze ervaring, onze specialisatie, ons uitgebreide netwerk binnen het domein van kunststofrecycling en onze intrinsieke motivatie om bij te dragen aan duurzaamheid hebben er voor gezorgd dat we heel concreet bijdragen aan de circulaire economie.

Wilt u een maximale waarde uit kunststof creëren?

Contact opnemen